Forum Güneş
Otobüstekileri görünce ağlıyorum 2prs8e0
- VEYA -
Otobüstekileri görünce ağlıyorum Imrof9
Forum Güneş
Otobüstekileri görünce ağlıyorum 2prs8e0
- VEYA -
Otobüstekileri görünce ağlıyorum Imrof9
Forum Güneş
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum Güneş

Forum Güneş....!

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Otobüstekileri görünce ağlıyorum

2 posters
YazarMesaj
Goshley
Admin
Admin
Goshley

Otobüstekileri görünce ağlıyorum Empty
MesajKonu: Otobüstekileri görünce ağlıyorum   Otobüstekileri görünce ağlıyorum Icon_minitimePaz Eyl. 27, 2009 4:15 am

Gazeteci Bilal Özcan'ın sunduğu "Laf Aramızda" programına konuk olan "İzdivaç" programının eski sunucusu Esra Erol, gözyaşlarına boğuldu.

Özcan'ın "Hep böyle neşeli misin?" sorusu üzerine hayatından örnekler veren Erol, bir anda duygulanarak ağlamaya başladı. Erol'un kendisini duygulandıran yanıtı ise şöyleydi: "Aslında ben çok gülerim ama bir o kadar da hüzünlü bir insanım. Mesela bir gün arabayla giderken, yanımdaki otobüse baktım, tıkış tıkıştı! Yağmur da yağıyordu, hava çok soğuktu. O an otobüse daha fazla bakamadım ve kafamı çevirdim. Gözyaşlarıma hakim olamadım. Çünkü ben o otobüsteki insanların ne düşündüğünü çok iyi biliyorum. Ben de otobüse biniyordum. Dragos'tan binip, Mecidiyeköy'e geçiyordum ve bir saat sürüyordu. O yüzden obüstekilerin ne hissettiğini iyi biliyorum."
MoNera*
Üye
MoNera*

Otobüstekileri görünce ağlıyorum Empty
MesajKonu: Geri: Otobüstekileri görünce ağlıyorum   Otobüstekileri görünce ağlıyorum Icon_minitimePtsi Ara. 21, 2009 11:51 pm

:s

Sağol canım

Otobüstekileri görünce ağlıyorum
1 sayfadaki 1 sayfası