Forum Güneş
Y.T.M.L. 2prs8e0
- VEYA -
Y.T.M.L. Imrof9
Forum Güneş
Y.T.M.L. 2prs8e0
- VEYA -
Y.T.M.L. Imrof9
Forum Güneş
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum Güneş

Forum Güneş....!

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Y.T.M.L.

YazarMesaj
Goshley
Admin
Admin
Goshley

Y.T.M.L. Empty
MesajKonu: Y.T.M.L.   Y.T.M.L. Icon_minitimeÇarş. Nis. 08, 2009 6:14 pm

Y.T.M.L. Okul
Yildirim Ticaret Meslek Lisesi 1992-1993 egitim-ögretim yilinda ilçemiz Ahmet Vefik Pasa Lisesi binasinda egitime baslamis olup 1996-1997 egitim-ögretim yilinda 7900 m² alan üzerine 1200 m² alana 4 kat seklinde insaa edilerek kendi binasina tasinmistir. 2001-2002 egitim-ögretim yilinda Anadolu Iletisim Meslek Lisesinide bünyesine katarak tam gün,tam yil egitim ögretim kapsaminda ikili egitim yapmaktadir. Okulumuz 2 ögretmenler odasi, 5 bilgisayar laboratuvari, kütüphane,radyo,fotograf stüdyosu,kurgu odasi konferans salonu, kantin, kooperatif ve bagimsiz spor salonuyla egitim ögretim vermektedir.
arkadaslar ayni zamanda okulumuz Bursa'nin en iyi okulu secilmistir.Lutfen emege saygi duyalim.ama yanliz okulumuz baya buyuk oldugu icin hem icinde kayboluyoruz hemde kantine inene kadar zil caliyo Very Happy onun bide donusu var.yemesi var Very Happy

Y.T.M.L.
1 sayfadaki 1 sayfası