Forum Güneş
Knight Online 2prs8e0
- VEYA -
Knight Online Imrof9
Forum Güneş
Knight Online 2prs8e0
- VEYA -
Knight Online Imrof9
Forum Güneş
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum Güneş

Forum Güneş....!

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Knight Online

4 posters
YazarMesaj
Goshley
Admin
Admin
Goshley

Knight Online Empty
MesajKonu: Knight Online   Knight Online Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 11:43 pm

arkadaşlar bu oyun çok güzel.erkekler için gibi görünüyo ama birçok kızda oynuyo bu oyunu!
ve bu oyundan çok da iyi GERÇEK para kazanılabiliyor.
karakterinizi geliştirin güzelleştirin ve leveller atlatın.sonrada başka birine hesabınızı satın.

ama karakter geliştirmekde emek istiyor! cheers
Masum-Melek
Moderatör
Moderatör
Masum-Melek

Knight Online Empty
MesajKonu: Geri: Knight Online   Knight Online Icon_minitimePaz Mart 22, 2009 12:05 am

evet ben biliyorum bu oyunu.ama oynayamadım:D
gulcin.seker
Üye
gulcin.seker

Knight Online Empty
MesajKonu: Geri: Knight Online   Knight Online Icon_minitimePaz Mart 22, 2009 2:51 pm

bizim sınıftaki erkek gibi kızlar var onlar oynuo bu oyunuuu Very Happy Very Happy
Masum-Melek
Moderatör
Moderatör
Masum-Melek

Knight Online Empty
MesajKonu: Geri: Knight Online   Knight Online Icon_minitimePaz Mart 22, 2009 2:59 pm

ben oyunun sitesni flan hiçbişeyini bulamadığım için oynayamadım işte.:Dbulsam oynucam yani:d
gulcin.seker
Üye
gulcin.seker

Knight Online Empty
MesajKonu: Geri: Knight Online   Knight Online Icon_minitimePaz Mart 22, 2009 3:05 pm

:Dama sen bizim sınıftaki kızlar gibi olmaa Very Happy Very Happy
Goshley
Admin
Admin
Goshley

Knight Online Empty
MesajKonu: Geri: Knight Online   Knight Online Icon_minitimePaz Mart 22, 2009 3:09 pm

neden ne var ki bu oyunda:D
erkekler bizimkini oynuyo ya:d
gulcin.seker
Üye
gulcin.seker

Knight Online Empty
MesajKonu: Geri: Knight Online   Knight Online Icon_minitimePaz Mart 22, 2009 3:12 pm

ölede sen burdaki bizim sınıftaki kızları görsen erkek sanarsın fallam Very Happy
Goshley
Admin
Admin
Goshley

Knight Online Empty
MesajKonu: Geri: Knight Online   Knight Online Icon_minitimePaz Mart 22, 2009 3:16 pm

doğrudur:)bilemem Razz
gulcin.seker
Üye
gulcin.seker

Knight Online Empty
MesajKonu: Geri: Knight Online   Knight Online Icon_minitimePtsi Mart 23, 2009 3:00 pm

aman pilme ztnn Razz
NAZLII
Üye
NAZLII

Knight Online Empty
MesajKonu: Geri: Knight Online   Knight Online Icon_minitimeC.tesi Nis. 04, 2009 1:53 pm

ben bu oyunu hiç oynamadım.
Goshley
Admin
Admin
Goshley

Knight Online Empty
MesajKonu: Geri: Knight Online   Knight Online Icon_minitimeC.tesi Nis. 04, 2009 1:57 pm

bnde oynamadım ama mrk ediyorum..bir sürü sitesi vr.hangisi doğru bilmiom:D
gulcin.seker
Üye
gulcin.seker

Knight Online Empty
MesajKonu: Geri: Knight Online   Knight Online Icon_minitimePaz Nis. 05, 2009 3:22 pm

BNDE OYNAMADIM ama bizim kıslar oynarken gördümmm...(sanırımm Smile )
Masum-Melek
Moderatör
Moderatör
Masum-Melek

Knight Online Empty
MesajKonu: Geri: Knight Online   Knight Online Icon_minitimePaz Nis. 05, 2009 10:17 pm

bu konuda çok uzadı amaa
gulcin.seker
Üye
gulcin.seker

Knight Online Empty
MesajKonu: Geri: Knight Online   Knight Online Icon_minitimeÇarş. Nis. 08, 2009 5:39 pm

bncede katılıyorummm..(özür Embarassed )tabi bnim suçumsaa
Masum-Melek
Moderatör
Moderatör
Masum-Melek

Knight Online Empty
MesajKonu: Geri: Knight Online   Knight Online Icon_minitimePerş. Nis. 09, 2009 1:47 pm

fark ettim de her konuya katılmaya çalışıyosun...ama sen forumu daha kavrayamamışsın.forum dediğin sırayla mesajlaşmak değildir.sevdiğin,beğendiğin bi konuya bakarsın yorumunu söylersin.sırf laf olsun siye tşk diyip çıkmazsın.kendi yorumunu söylersin.ve ayrıca istediin yerlere konu açarsın.öyle forum dolsun diye konu açlımamış yerlere değil....!
tamam mı cnm.eğe bi daha tekrarlarsan uyarı ermek zorundayım.ayrıca bu yaptığın flood un diğer hareketi

Knight Online
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Online oynanan yazılı hayat smilasyonu